nieuwbouw, Verbouw, onderhoud.

Bij het verbouwen gaat het voornamelijk om rigoreuze veranderingen in bestaande dan wel nieuw aan te bouwen constructies. Deze veranderingen worden getoetst aan de hedendaagse levensstandaard, veiligheids- en milieueisen. Voor berekeningen en tekeningen werken we samen met een tekenaar en constructeur.

Eventuele benodigde vergunningen kunnen worden aangevraagd bij de gemeente. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende verbouwingen.

Of u nu uw huis een nieuwe indeling of een andere uitstraling wilt geven door middel van een dakopbouw, een dakkapel, een dakraam, een veranda/serre/schuur/schutting of een nieuwe keuken of badkamer. Wij berekenen altijd de kosten van de totale verbouwing zonder zaken te vergeten.

Een scherpe complete prijs zonder extra kosten achteraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Van renovatieverbouw tot onderhoud, alles wordt vakkundig en vakbekwaam gedaan. Communicatie is hierbij altijd het sleutelwoord gebleven. Communicatie en de kwaliteit/prijsverhouding leiden keer op keer tot grote klant tevredenheid. Of het nou om simpel of luxe gaat, het resultaat staat als een huis.
Ook wij doen aan groen bouwen. Het gebruik van duurzame materialen, scheiden van afval, isoleren en informeren moet een bijdrage leveren aan een beter milieu.